Agile DogPower

 
 

Op zondag 19 december 2010 zal Bonnie Blue Jolly Keen (Keen voor de vrienden) onze roedel komen vervoegen. Deze site is het gevolg van het idee om een trainings blog te gaan bijhouden.


Natuurlijk kan ik de kans niet laten liggen om ook onze andere honden  voor te stellen. Iedere hond die zijn/haar leven met ons gedeeld heeft verdient een plekje op de site. Zoals ze allemaal een speciaal plekje in onze harten hebben.


Iedere hond, die zijn/haar leven met ons gedeeld heeft of nog deelt, heeft ons leven op zijn/haar eigen manier gekleurd.

Het is begonnen met de Hooqui’s (Hoodlum en Quint). Zij hebben ons bij mekaar gebracht. We hebben hele mooie momenten meegemaakt, samen met de honden. We mijmeren nog graag over de Hooqui periode en de Hooqui’s.


We hebben ook triestige, pijnlijke momenten meegemaakt. Het verlies van Falco, Quint, Hoodlum. Het verlies van Poa, Tici... Het onrecht dat samen ging met hun dood maakt het moeilijk om de warme herinneringen de pijn te doen overheersen.


Maar hetgeen we krijgen van de honden weegt dubbel en dik op tegen de    moeilijke momenten. Met Keen breekt er weer een nieuwe periode aan. Keen, Nimble, Aiko, Zen en Zeal zullen het heden en de toekomst kleuren.


De koppelingen op de “doggies” pagina zijn nog niet geactiveerd omdat de individuele pagina’s nog niet helemaal klaar zijn.

Ik hoop een eerste versie van de volledige site af te krijgen voor het nieuwe jaar. Met twee weken verlof in het verschiet zou dit moeten lukken. Keen zal toch wel eens 5 minuten slapen zeker? Of is dat ijdele hoop? Ik weet het vanaf 19 december te vertellen in de blog!


Welkom in de wereld van Falco, Quint, Hoodlum, Poa, Zeal, Aiko, Tici, Zen, Nimble, Keen, Rudy & Inge!

 

De twee jongsten: Nimble, a devil in disguise, op de wip.

Keen, het schattige doetje. Voor zolang het duurt...